Ålborgvej 77 | 9300 Sæby
Se åbningstider
Auto Teknik A/S
98461944
Ålborgvej 77 | 9300 Sæby

Fejlsøgning på biler hos Auto Teknik A/S

Oplever du problemer med din bil? Så besøg vores autoværksted og lad os foretage en fejlsøgning, så problemet bliver fundet og løst.

Som certificeret Bosch Car Service-værksted råder vi over det nyeste udstyr og teknikker inden for fejlsøgning på biler, og det er din garanti for, at vi finder fejlen og efterfølgende udbedrer den.

I langt de fleste tilfælde sidder fejlen et helt andet sted, end man tror, og fordi nyere biler i dag er kørende computere, er det ikke altid ligetil at finde fejlen.

Derfor anbefaler vi dig at få en ekspert med ind over, så du slipper for at bruge frustrerende tid på at lede efter den egentlige fejl på din bil.

Du er meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende dialog om fejlsøgning på din bil – det gør du enten ved at ringe på telefon 98 46 19 44 eller ved at udfylde vores kontaktformular med en beskrivelse af din udfordring og eventuelle fejlkoder i instrumentbrættet, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Du har også mulighed for allerede nu at booke tid til fejlsøgning i vores online bookingformular.

Find online booking via linket her »

Vi foretager fejlsøgning på alle bilmærker og –modeller


Vores omfattende viden inden for biler er din sikkerhed for, at vi også har indgående kendskab til din bil – uanset om du kommer med en personbil eller en varevogn.

Ud over det får du aldrig ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning, når du vælger os til at lave fejlsøgning på din bil.

Vi tager nemlig altid fat i dig, hvis vi finder fejl, der skal udbedres ud over det, vi har aftalt. På den måde er du altid garanteret gennemsigtighed og kontrol med os som samarbejdspartner.

Book tid til fejlsøgning online


I vores online bookingsystem finder du hurtigt den tid til fejlsøgning, der passer dig. Har du spørgsmål, inden du booker, er du meget velkommen til at tage fat i os på telefon 98 46 19 44 eller via vores kontaktformular.

​Ellers booker du tid ved at følge linket her »
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98461944, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Auto Teknik A/S | Ålborgvej 77 | 9300 Sæby | Tlf.: 98461944