Ålborgvej 77 | 9300 Sæby
Se åbningstider
Auto Teknik A/S
98461944
Ålborgvej 77 | 9300 Sæby

Er det tid til næste serviceeftersyn?

Så besøg Auto Teknik i Sæby og få et service af din bil. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og –modeller, og du kan være helt tryg ved at aflevere din bil hos os.

Vi er certificeret Bosch Car Service-partner, og for dig betyder det, at du altid har garanti for, at vi bruger godkendte reservedele i original kvalitet, og at vores serviceeftersyn bliver foretaget ud fra din bilproducents forskrifter og anvisninger.

Og naturligvis bliver din bil også serviceret på et værksted, der er opdateret på det nyeste udstyr og løbende efteruddannelser, så vi altid har fingeren på pulsen – også på dit bilmærke.

Du booker tid til et serviceeftersyn af din bil ved at ringe på telefon 98 46 19 44 eller ved at gå til vores online bookingformular, hvor du nemt og hurtigt finder en tid, der passer dig.

Bestil service af din bil online her »

Derfor er det en god idé at overholde serviceintervallerne


Vi anbefaler dig, at du kører din bil til service, når det er tid – typisk er første service, efter at du har kørt mellem 10.000 og 30.000 kilometer. Kører du mindre end det, får du i stedet serviceintervallerne på årsbasis som for eksempel hvert eller hvert andet år.

Årsagen til, at du bør overholde serviceintervallerne i din servicebog, er først og fremmest at du beholder bilens fabriksgaranti, såfremt den er af nyere dato.

Ud over at du beholder fabriksgarantien på din nyere bil, er der også stor sandsynlig for, at du øger bilens gensalgsværdi, hvis du kan dokumentere, at du har overholdt servicetidspunkterne.

Til sidst øger du din egen og andres sikkerhed ved at overholde services, idet vi får mulighed for at opdage eventuelle fejl eller skader, som potentielt kan udvikle sig og blive livsfarlige.

Finder vi frem til, at det er nødvendigt at reparere dele i din bil under et serviceeftersyn, tager vi altid fat i dig, før vi foretager os noget. Det er din sikkerhed for, at du ikke får en uventet høj værkstedsregning.

Bestil din tid til bilservice online


Vi har gjort det nemt for dig at booke tid til bilservice. Du følger blot linket nedenfor, vælger ’Serviceeftersyn’ i menuen og finder en tid, der passer dig.

Find vores online bookingformular her »

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores værksted. Det gør du enten ved at ringe direkte på telefon 98 46 19 44 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98461944, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Auto Teknik A/S | Ålborgvej 77 | 9300 Sæby | Tlf.: 98461944