Ålborgvej 77 | 9300 Sæby
Se åbningstider
Auto Teknik A/S
98461944
Ålborgvej 77 | 9300 Sæby

Få skiftet til sommerdæk hos Auto Teknik i Sæby

Er det tid til at få skiftet til sommerdæk, er vi klar til at hjælpe dig på vores autoværksted i Sæby. Her råder vi over alt i dæk og fælge til person- og varevogne, og vi har et stort lager og mulighed for at bestille alt hjem.

Du bestiller tid til dækskifte ved enten at ringe direkte til vores værksted på telefon 98 46 19 44 eller ved at bruge vores online bookingformular.

Kom til online booking via linket her »

Hvad er forskellen på sommerdæk og vinterdæk?


Henholdsvis sommerdæk og vinterdæk har forskellige gummiblandinger, strukturer og slidbaner for at matche den pågældende årstid, og derfor kan du ikke køre på en af delene hele året rundt.

Vinterdæk indeholder mere naturgumme end sommerdæk. Naturgummiet gør dækkene smidige og fleksible, så de fæstner sig bedre på sne- og isglatte veje.

Modsat er sommerdæk fremstillet af en hårdere gummiblanding, som blødner op i mildere temperaturer. På den måde passer sommerdæk både til de varme dage og til regnvejr.

Af samme årsag er det vigtigt at få skiftet til sommerdæk, når vinteren er ovre – det er din garanti for, at din sikkerhed er højest hele sommeren igennem.

Hvornår skal du skifte til sommerdæk?


Som udgangspunkt bør du få skiftet til sommerdæk lige så snart, at der ikke er risiko for sne- og isglatte veje længere. Det danske vejr kan dog være uforudsigeligt, så vi anbefaler dig at komme til os og få skiftet til sommerdæk omkring april.

Vær i god tid, når du booker skift til sommerdæk


Mange kommer på samme tidspunkt i tanke om, at de skal have skiftet dæk. Derfor er der også oftest perioder, hvor du må vente længe, inden du kan få en tid.

Derfor råder vi dig til at bestille dækskifte i god tid. Hos Auto Teknik booker du tid til dækskifte ved at ringe på telefon 98 46 19 44 eller via vores online bookingformular.

Klik her og kom til vores online booking »
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98461944, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Auto Teknik A/S | Ålborgvej 77 | 9300 Sæby | Tlf.: 98461944