Ålborgvej 77 | 9300 Sæby
Se åbningstider
Auto Teknik A/S
98461944
Ålborgvej 77 | 9300 Sæby

Sporing af biler hos Auto Teknik

Trækker din bil til siden, eller har den svært ved at rette op på sig selv, efter at du har drejet? Så trænger den muligvis til en sporing.

En sporing af en bil sikrer dig, at dine hjul/styretøj har den korrekte vinkel i forhold til din bilfabrikants specifikationer.

Det er vigtigt, at dine dæk står optimalt i forhold til hinanden. Gør de ikke, risikerer du unødvendigt slid på dækkene og et øget brændstofforbrug, fordi dine dæk ikke kan rulle optimalt, når de er skæve.

Læs mere om sporing af biler nedenfor, eller kontakt os med dine spørgsmål. Det gør du enten ved at ringe på telefon 98 46 19 44 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Du finder også allerede nu ledige tider til en sporing i vores online bookingsystem – følg linket her »

Hvornår kan du få brug for en sporing?


Hvis du oplever, at din bil trækker til siden, at du har svært ved at rette op, at rattet ikke står lige, når du kører ligeud, eller hvis du er kørt på en kantsten eller et hul i jorden, anbefaler vi dig at få foretaget en sporing af din bil.

Når sporingen er optimal, bliver dækkene på din bil slidt korrekt, og det betyder en meget bedre brændstoføkonomi for dig – undersøgelser har vist, at biler med korrekt sporing kører op til tusindvis flere kilometer længere end biler med skæv sporing.

Ud over det forlænger du dine dæks levetid, når du sørger for, at din bil har korrekt sporing. Det vil på sigt spare dig for at måtte købe et nyt sæt dæk, selvom dine nuværende kunne have holdt længere.

På vores professionelle værksted får du altid 100 procent korrekt sporing


Vi er certificeret Bosch Car Service-værksted, og det stiller krav til kvaliteten. Derfor er du altid sikker på, at du får kvalitetsarbejde, når du vælger vores værksted i Sæby.

Du er meget velkommen til at tage fat i os til en snak om din konkrete opgave – hvad enten det drejer sig om sporing eller et helt andet projekt.

Det gør du enten ved at udfylde vores kontaktformular med din henvendelse eller ved at ringe direkte på telefon 98 46 19 44 i værkstedets åbningstider.
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98461944, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Auto Teknik A/S | Ålborgvej 77 | 9300 Sæby | Tlf.: 98461944