Ålborgvej 77 | 9300 Sæby
Se åbningstider
Auto Teknik A/S
98461944
Ålborgvej 77 | 9300 Sæby

Skal din bilrude udskiftes?

Så kontakt os og få en uforpligtende pris på udskiftning af din bilrude.

Hos Auto Teknik får du en ekspert i glasarbejde, og vi laver alt fra små stenslag til en fuld udskiftning af forruder. Hvis det haster, er vi i langt de fleste tilfælde meget fleksible, så kontakt os allerede i dag for at aftale en tid til rudeskift eller –reparation.

Du fanger os hurtigst ved at ringe direkte til værkstedet på telefon 98 46 19 44 inden for vores åbningstid. Alternativt er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden med så mange detaljer om din opgave som muligt.

Vil du booke en tid til rudeskift med det samme, gør du det nemmest ved at bruge vores online bookingformular.

Den finder du ved at følge linket her »

Vi udskifter ruder på alle biler


Uanset om du kommer i en personvogn eller en erhvervsvogn, har vi kompetencerne til at reparere eller udskifte ruden i den.

Hos os får du faglig og uvildig rådgivning i den bedste løsning til dig, hvis du er i tvivl om hvorvidt ruden skal skiftes, eller om den muligvis kan nøjes med en lapning af et stenslag.

Husk at det er ulovlig at køre i en bil, der har stenslag eller revner på over 3 millimeter i synsfeltet – også kaldet område A. Område A er det område i forruden, der sidder lige over rattet i din bil og udgør 300 x 300 millimeter.

Som udgangspunkt råder vi dig til at få udbedret stenslaget i din forrude, uanset hvor stort det er. Selv det mindste stenslag kan vandre og skabe en revne på tværs af hele forruden, og så bliver skaden meget omkostningsfuld at udbedre.

Kontakt os og få en uforpligtende dialog om din opgave


Uanset om du skal have repareret eller udskiftet din forrude, er vi klar til at rådgive dig i hvilken løsning, der er bedst til dig.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 46 19 44 eller skrive til os via vores kontaktformular og beskrive detaljerne – så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

Hvis du allerede ved, hvilken opgave, du skal have løst, booker du tid på vores værksted via vores online bookingsystem.

Book tid til reparation eller udskiftning af din bilrude via linket her »
Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98461944, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Auto Teknik A/S | Ålborgvej 77 | 9300 Sæby | Tlf.: 98461944